Kan ik je helpen?
Afdelingen

Betaling

Op de webwinkel van Prifoon kun je afrekenen met verschillende betaalmethodes.

Sommige betaalmethodes ondersteunen betaling in drie termijnen. Daarbij geldt een betalingsplicht en dan kan rente in rekening worden gebracht bij te late betalingen. Voor sommige betaalmethodes moet de klant minstens 18 jaar oud zijn. Lees de voorwaarden van de betalingsdiensten.

De meeste betaaldiensten, behalve iDEAL, hanteren hoge tarieven voor webwinkels. Voor de duurste betaaldiensten, in3 en Klarna, rekent Prifoon daarom €3,95 aan de klant.

Betaaldiensten

  • Met iDEAL kun je eenvoudig betalen met Nederlandse banken. Lees meer op de website van iDEAL.
  • Met alle grote creditkaartmerken kun je afrekenen, waaronder Visa, MasterCard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi. Lees de voorwaarden van jouw eigen creditkaartmerk.
  • Met Pay in3 kun je in drie termijnen betalen. Het aankoopbedrag wordt in drieën verdeeld: het eerste deel betaal je meteen, het tweede deel over 30 dagen en het derde deel over 60 dagen. Lees de voorwaarden van Pay in3 op deze pagina.
  • Met Klarna Achteraf Betalen kun je op ieder moment tot 30 dagen na de bestelling betalen. Lees de desbetreffende voorwaarden op deze pagina.
  • Met Klarna Gespreid Betalen kun je in drie termijnen betalen. Het aankoopbedrag wordt in drieën verdeeld: het eerste deel betaal je meteen, het tweede binnen 30 dagen en het derde binnen 60 dagen. Lees de desbetreffende voorwaarden op deze pagina.
  • Met SOFORT kun je met bijna elke bank betalen. Het lijkt op iDEAL en is erg populair in Duitsland. Lees de voorwaarden van SOFORT (onderdeel van Klarna) op deze pagina.

Let op: ga alleen betalingsplichten aan waaraan je kunt voldoen.

Beveiliging

Onze webwinkel werkt met het veilige betaalsysteem Mollie. Al het verkeer omtrent de betaling is uiteraard versleuteld. Het is dus veilig om op onze webwinkel te betalen.

Algemene voorwaarden

De informatie op deze pagina is niet bindend. Lees de algemene voorwaarden over de voorwaarden omtrent betaling door hier te klikken.

Inhoudsopgave

Inhoud kopiëren uitgeschakeld