Ons verhaal

Prifoon is geen gewoon bedrijf. Prifoon zwemt tegen de stroom in. Prifoon staat namelijk op tegen de wereldwijde bespieding, omdat wij geloven in uw recht op privacy.

Ons streven is om iedereen, ongeacht of u technisch bent aangelegd, bescherming te bieden tegen het boze oog van Google, Facebook en Apple.

Het idee voor Prifoon is ontstaan op de TU Eindhoven in de herfst van 2021.
Privacy was altijd al van belang voor ons. Het denkbeeld van een onderneming die privacy verspreidt maakte ons geestdriftig om het uit te voeren – en dat is wat wij de afgelopen maanden hebben gedaan.

In de nabije toekomst zal Prifoon een dienst aanbieden, waarmee u uw contacten, kalender en bestanden kunt synchroniseren, vergelijkbaar met Google Drive, maar dan privé. Ook hopen wij snel uit te breiden naar onze buurlanden.

Roman Determan

Roman Determan

Medeoprichter

Roman werkt hard om het bedrijf draaiende te houden. Hij doet voornamelijk de marketing en de administratieve zaken. Hij heeft een master in filosofie en is tevens Meester in Rechten. Deze studies heeft hij afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan de Erasmus Universiteit.

Pieter

Pieter

Medeoprichter en zaakvoerder

Pieter heeft samen met Roman Prifoon opgericht. Privacy heeft hem altijd sterk bezig gehouden. Prifoon is voor hem een samenkomst van passie en werk. Hij houdt zich meer bezig met de software op de Prifoon en met onderzoek naar ontwikkelingen in het veld van privacy. Pieter studeert aan de TU Eindhoven.

%

van alle winst gaat naar ontwikkelaars

Prifoon maakt gebruik van software die geschreven is door ontwikkelaars die veel slimmer zijn dan wij. De software op de Prifoon is vermaard en veel getoetst.

Aangezien wij hiervan gebruik maken, hebben wij besloten om 10% van al onze winst te schenken aan ontwikkelaars van privacy software. Hiermee hopen wij ervoor te zorgen dat iedereen ter wereld kan genieten van privacy software.

U, als klant, steunt dus ook privacy wereldwijd!