Kan ik je helpen?
Afdelingen

Bezorging

De Prifoon die u heeft besteld wordt aangetekend en verzekerd naar uw adres verzonden. Vaak is de bestelling binnen twee werkdagen geleverd.

Levertijd

Doorgaans wordt uw bestelling binnen een werkdag door de bezorgdienst PostNL afgenomen. Meestal levert PostNL het pakket dan de volgende werkdag. In drukke tijden, zoals in december, kan de levertijd toenemen.

Levering volgen

Wanneer het pakket door PostNL is afgenomen, ontvangt u van ons emailadres een link naar de Engelsgenaamde ‘track and trace’ pagina van PostNL. Daar kunt u de status van de bestelling inzien, en mededelingen over mogelijke vertragingen lezen.

Verzekering

Het pakket voor uw bestelling verzenden wij aangetekend. Uw Prifoon is dus verzekerd totdat PostNL het pakket aflevert bij de deur, en iemand tekent als ontvangstbewijs. Als de bezorging lang op zich laat wachten hoeft u dus niet ongerust te zijn of hij is kwijtgeraakt: het pakket is hoe dan ook verzekerd.

Algemene voorwaarden

De informatie op deze pagina is niet bindend. Lees de algemene voorwaarden over de voorwaarden omtrent de levering door hier te klikken.

Inhoudsopgave

Inhoud kopiëren uitgeschakeld