Garantieregeling

Garantie-regeling

De bindende voorwaarden van de garantieregeling staan in de algemene voorwaarden (klik hier om die te lezen).

Hier staat kort en bondig hoe de garantieregeling werkt, maar de regelingen in de algemene voorwaarden zijn altijd bindend; de inhoud van deze pagina is dus niet bindend.

maanden garantie*

* De algemene voorwaarden gelden – de inhoud van deze pagina is niet bindend.

Als het koopwaar in aanmerking komt voor garantie volgens de voorwaarden, heeft u (de klant)  tot één (1) jaar nadat de Prifoon bij u is aangekomen recht op garantie. Tenzij u aangeeft liever het aankoopbedrag terug te krijgen, sturen wij u kosteloos een vervangend toestel van dezelfde kwaliteit, dat wel werkend is.

Eén van de voorwaarden luidt (samengevat) dat u geen recht heeft op garantie, als u het koopwaar ondeugdelijk heeft gebruikt (bijvoorbeeld als de Prifoon in het water is geweest, of als de Prifoon van hoog op de grond is gevallen).
Een andere regeling is dat wij alleen het koopwaar zelf vervangen, en niet de bijbehorende onderdelen zoals het hoesje of de oplader. Die kunt u gewoon blijven gebruiken.
Overigens vallen gebruikssporen, zoals krasjes op het toestel of verminderd vermogen van de batterij, niet onder de garantieregeling.

 

Gang van zaken

Is uw Prifoon niet door uw toedoen stukgegaan, is het jaar sinds ontvangst nog niet verstreken én worden de algemene voorwaarden gevolgd? In dat geval kunt u recht hebben op garantie.

Stuur een bericht naar klantenhulp@prifoon.nl waarin u aangeeft 1) op welke datum uw toestel bij u was aangekomen, 2) beschrijving van wat er stuk is, 3) hoe u denkt dat dit gekomen is, en 4) de gegevens van uw oorspronkelijke bestelling (datum, adres, naam, emailadres).
Wij zullen u waarschijnlijk vragen om het toestel naar ons toe te sturen. Daarna zult u meer van ons horen. Blijkt uit het onderzoek dat volgt dat u recht heeft op garantie, zullen wij kosteloos een vervangend toestel van dezelfde kwaliteit naar u toe sturen.

De algemene voorwaarden gelden – de inhoud van deze pagina is niet bindend.