Herroepingsrecht

Herroepings-recht

De bindende voorwaarden van uw herroepingsrecht (‘recht op retourneren’) staan in de algemene voorwaarden (klik hier om die te lezen).

Hier staat kort en bondig hoe de herroeping werkt, maar de regelingen in de algemene voorwaarden zijn altijd bindend; de inhoud van deze pagina is dus niet bindend.

dagen bedenktijd*

Als het koopwaar in aanmerking komt voor herroeping volgens de voorwaarden, kunt u (de klant) 25 dagen nadat de Prifoon bij u is aangekomen terugsturen. Dan storten wij de aankoopprijs, verzendkosten én retourkosten terug naar uw rekening. U hoeft geen reden op te geven.

Eén van de voorwaarden luidt (samengevat) dat het koopwaar netjes moet zijn gebruikt en geen onnodige gebruiksschade mag hebben.
Een andere regeling is dat de kortingscodes op de kortingsbonnen in de verpakking komen te vervallen na herroeping. Anders zouden mensen gratis kortingsbonnen kunnen verzamelen en doorverkopen!

* De algemene voorwaarden gelden – de inhoud van deze pagina is niet bindend. 

Stappenplan

Wilt u uw gekochte Prifoon niet meer, en worden de algemene voorwaarden gevolgd? In dat geval kunt u het onderstaande herroepingsformulier invullen en krijgt u spoedig uw aankoopbedrag, verzendkosten én retourkosten teruggestort.

U kunt het herroepingsformulier afdrukken, op papier invullen en naar ons postvak verzenden.

U kunt ook het herroepingsformulier digitaal invullen. U kunt de velden digitaal invullen hier in uw browser, door op de rechthoeken te klikken. Nadat de velden zijn ingevuld, moet u het PDF-bestand opslaan door op de pijl rechtsboven te drukken. De velden kunnen ook in Acrobat Reader worden ingevuld.
Nadat het formulier is ingevuld, stuurt u het als bijlage naar klantenhulp@prifoon.nl.

Als het herroepingsformulier verstuurd is, moet u uiteraard ook het koopwaar ter zake naar ons verzenden. Alles moet in nette staat terug: o.a. de verpakking, de oplader, het toestel met privacyscherm, het veegdoekje, het hoesje en de boekjes.

Herroepingsformulier

De algemene voorwaarden gelden – de inhoud van deze pagina is niet bindend.